понеділок, 19 січня 2009 15:54

У Твері 70 людей провалилися під лід під час водохресного купання

Сьогодні вночі в Росії, в місті Тверь, під час традиційного водохресного купання, під лід провалилися близько 70 осіб. Як повідомили в регіональному управлінні МНС, близько години ночі в Заволзькому районі біля річкового вокзалу на річці Волзі при святкуванні Хрещення Господня зібралося близько однієї тисячі громадян. Під час проведення обряду купання лід тріснув, в результаті у воді опинилися десятки людей.

Стримати натовп не було ніякої можливості. Співробітників МВС було не більше 10 осіб. Перші десять хвилин все проходило як завжди, але раптово тонкий лід (пізніше виявилось, що його товщина досягала всього 15 см) не витримав. В одну секунду він тріснув і всі, хто в той момент знаходився на ньому, занурилися у воду.

У цій ситуації оперативно спрацювали співробітники МНС. Разом з рятувальниками і міліціонерами людям на допомогу кинулися ті, хто прийшов спочатку просто подивитися. Загальними зусиллями рятувальні роботи були завершені не більше ніж за 10 хвилин.

"Рятувальні роботи зайняли всього декілька хвилин. Всім постраждалим на місці була надана необхідна допомога. Жертв немає, в лікарні ніхто не госпіталізований", - заявили в управлінні МНС.

Тим часом, за даними ІТАР-ТАСС, по медичну допомогу звернулися 24 постраждалих, з них 11 доставлені в лікарні. Заяв про без вісті зниклих в міліцію не поступало, повідомили в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «У Твері 70 людей провалилися під лід під час водохресного купання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути