пʼятниця, 27 листопада 2009 15:19

У Тернополі буде вулиця Ігоря Пелиха

У Тернополі буде вулиця Ігоря Пелиха

Одну з вулиць Тернополя назвуть на честь тележурналіста Ігоря Пелиха, який трагічно загинув у Києві в травні поточного року.

Відповідне рішення одностайно ухвалили депутати міської ради на засіданні 27 листопада.

Як зазначив голова депутатської комісії з питань розвитку місцевого самоврядування Григорій Бурбеза, йдеться не про перейменування якоїсь з існуючих вулиць, а про вулицю у мікрорайоні Північний, який у місті тільки починають забудовувати.

"Це потрібно не Ігореві, а тернополянам. І дітям Ігоря, яких мати приведе на цю вулицю і покаже, що місто визнало його тата і його талант", - пояснив Бурбеза.

За його словами, яку саме вулицю буде названо ім"ям Ігоря Пелиха визначить міське управління архітектури. "Зрозуміло, що це має бути не якийсь закоулок, а нормальна вулиця", - наголосив депутат.

Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. У 1997 році працював на радіо "Столиця", пізніше - на телекомпанії "1+1". З 2000 року працював на ICTV адміністратором сайту каналу, а потім ведучим і продюсером програм "Галопом по Європах", "На свою голову" і "Лабіринт". Був одружений, мав 3 дітей.

Пелих трагічно загинув 8 травня 2009 року під час ДТП у Києві. Водій автомобіля Honda Олег Кирилов, в чиїй машині їхав Пелих, і який став винуватцем аварії, заявив, що в нього стався епілептичний припадок. Кирилова направили на обстеження до психлікарні.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі буде вулиця Ігоря Пелиха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути