понеділок, 15 листопада 2010 16:47

У столиці обиратимуть найгарніших руденьких дівчат

 

19 листопада, в пятницю, о 19.00 в Crystal Hall (Дніпровський узвіз, 1) відбудеться головна подія цього сезону – конкурс краси "Міс Золота Осінь-2010".

Вперше в історії на подіум вийдуть тільки рудоволосі дівчата, які змагатимуться за титул "Міс Золота Осінь-2010". І лише одна з двадцяти сонячних, як бабине літо, і яскравих, як листопад, красуть отримає звання найкращої.

Атмосферу надзвичайного шоу забезпечать виступи українських поп-зірок, шоу-балет, участницями якого є теж руді бестії, а також веселі ведучі. Хедлайнер вечора – резидент клубу Crystal Hall DJ DOM (France).

Гості шоу: Real O, Борис Апрель, Монро, Міка Ньютон, Олександр Фуртадо, Аріна Домскі, гурт SMS, "Пара нормальных", Євгенія Тимошенко, Марта, Річард Горн, Ірина Красильникова, група "Диверсанты", Каріна Плай, Петро Дмитриченко, Олександр Рассказов.

Додаткова інформація: 27 серпня 2010 року в літньому клубі "Olmeca plage" відбувся перший конкурс цієї серії – "Міс Summer 2010", який, на сьогоднішній день, став одним з найобговорюваніших проектів року і привернув до себе увагу українських медіа та зірок. Ідея та розробка проекту "Міс Золота Осінь-2010" належить event-агенції Magic Factory.

PR

Зараз ви читаєте новину «У столиці обиратимуть найгарніших руденьких дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути