пʼятниця, 25 квітня 2008 11:09

У США ведмідь перегриз горло своєму дресирувальнику (ФОТО)

Ведмідь грізлі загриз дресирувальника в місті Біг-Беар-Лейк, штат Каліфорнія, повідомляє агентство AP. Інцидент стався у вівторок на території приватного центру RandyMiller"sPredatorsinAction, де проходить дресирування екзотичних тварин, яких готують до участі в кінозйомках.

Під час тренування за участю трьох дресирувальників ведмідь на прізвисько Рокі несподівано схопив одного з них зубами за шию. Працівники центру відігнали ведмедя за допомогою перцевого аерозоля, проте прибулим лікарям не вдалося врятувати життя 39-річному чоловікові.

За даними веб-сайту дресирувального центру, Рокі має зріст 230 сантиметрів і важить 317 кілограмів. Окрім Рокі, в центрі живе ще один ведмідь грізлі, а також займаються дресируванням левів, тигрів, леопардів, пум і вовків, які беруть участь як в зйомках фільмів, так і в рекламі і використовуються в освітніх цілях.

Рокі, який за не з"ясованих поки причин напав на дресирувальника, брав участь у фільмі "Напівпрофі", в одній з сцен якого герой Уїлла Феррела бореться з ведмедем, рекламуючи свою баскетбольну команду, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У США ведмідь перегриз горло своєму дресирувальнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути