середа, 24 серпня 2011 13:38

Спецтема: 20 років незалежності!

У США пройшов "День української вишиванки"

У США пройшов "День української вишиванки"

Учора, 23 серпня, вперше у Сполучених Штатах Америки відбулася акція "День української вишиванки", під час якої мешканці Нью-Йорка та Нью-Джерсі мали змогу отримати послуги від фінансової установи, весь персонал якої вдягнувся в український традиційний одяг.

Акцію організовано Українською національною федеральною кредитною спілкою, що вже понад 45 років обслуговує фінансові інтереси діаспори в Нью-Йорку та прилеглих штатах.

"Ініційована нами акція – це, по-перше, можливість зібрати небайдужих місцевих українців напередодні 20-літнього ювілею Незалежності України. По-друге, це свого роду демонстрація українського традиційного стилю для Нью-Йорка. Нарешті, це спроба показати, що і в фінансовому світі завжди знайдеться місце для творчих та культурних подій", – сказав голова дирекції Української Національної ФКС Володимир Дробенко.

Протягом дня усі, хто завітав до кредитної спілки у вишитій сорочці, мали винагороду: клієнтам дарували подарунки, бажаючі ж стати клієнтами отримували безкоштовний 50-доларовий депозит на нові рахунки.

Зараз ви читаєте новину «У США пройшов "День української вишиванки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути