четвер, 17 грудня 2009 11:35

У смерті Турчинського могли бути винні анаболіки

У смерті Турчинського могли бути винні анаболіки

Прощання з відомим бодібілдером і шоуменом Володимиром Турчинським, за попередніми даними, відбудеться в п"ятницю 18 грудня в храмі на Вешняках.

ЗМІ продовжують обговорювати смерть 46-річного Турчинського, який раптово помер напередодні вранці. Як і раніше, основною причиною його смерті називають інфаркт. СКП РФ по Московській області почав дослідчу перевірку за фактом його смерті.

Було висунуто версію, що інфаркт могло викликати вживання Турчинським стимулюючих речовин для нарощування м"язів. Як пише газета "Новые известия", якщо вживання анаболіків спортсменом буде доведено медиками, то воно, швидше за все, і стане основною причиною смерті.

Як стало відомо, Турчинський три тижні тому звертався у військово-морський госпіталь з скаргами на біль у грудях. Він пройшов обстеження, але воно не виявило жодних порушень. За словами лікарів, спровокувати інфаркт плазмаферез, зроблений Турчинським напередодні смерті, не міг ніяк. З точки зору кардіології, процедура абсолютно безпечна. Плазмаферез допомагає звільнити організм людини від токсинів, причиною появи токсинів можуть бути як раз анаболіки.

Три роки тому в одному з інтерв"ю Турчинський зізнавався, що в даний час на своєму здоров"ї людина в кращому випадку може виконати нормативи майстра спорту.

"Все інше відбувається за рахунок стимуляції організму тим чи іншим способом", - зазначав шоумен.

Як повідомлялося раніше, Турчинський помер у своєму заміському будинку в селі Шешуки Ногінського району Московської області близько п"ятої години ранку. За даними слідства, шоумен прокинувся від того, що відчув себе погано, відразу після цього він впав на підлогу і втратив свідомість. До приїзду лікарів викликаної дружиною бодібілдера швидкої допомоги він був уже мертвий.

РІА "Новости", Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «У смерті Турчинського могли бути винні анаболіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути