Ексклюзиви
пʼятниця, 25 вересня 2009 14:22

У Середземне море впали два винищувачі

У Середземне море впали два винищувачі

Два багатоцільові винищувачі Rafale ВМС Франції зіткнулися в повітрі і впали в Середземне море.

За повідомленням ВМС Франції, інцидент стався над морем за 30 км від м.Перпіньян, розташованого поблизу від французько-іспанського кордону. Літаки вилетіли з авіаносця "Шарль де Голь" і здійснювали випробувальний політ після ремонту.

У районі падіння винищувачів здійснюється рятувальна операція. Одного з льотчиків рятувальникам вже вдалося знайти. Він не постраждав.

Нагадаємо, останній подібний випадок стався в середині серпня ц.р. у Росії. Тоді два винищувачі Су-27 пілотажної групи "Російські витязі" зіткнулися в повітрі неподалік від аеродрому в підмосковному Жуковському. Пілотам вдалося катапультуватися, але один з них загинув.

Зіткнення відбулося під час прольоту над злітно-посадковою смугою аеродрому "Раменське" під час демонстраційного польоту в рамках підготовки до авіасалону "МАКС-2009".

Один літак впав на поле поряд з річкою Велінкою, приблизно за 3 км від міста Бронніци. Поряд знаходиться село Тяжино, селище Академії наук і Старорязанське шосе. Інший літак впав на селище Бояркіно. Після падіння загорівся будинок, внаслідок чого постраждали і були госпіталізовані 4 людини, серед яких одна жінка у тяжкому стані. Причини авіапригоди і смерті пілота встановлює спеціальна комісія, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У Середземне море впали два винищувачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути