субота, 01 травня 2010 12:58

У Росії невідомий обстріляв спорткомплекс

У Росії невідомий обстріляв спорткомплекс

Невідомий відкрив стрілянину з пістолета в спорткомплексі в Назрані. В перестрілці з міліціонерами він був убитий, повідомив журналістам у суботу представник прес-служби МВС Інгушетії.

"Приблизно о 12:40 за московським часом (11:40 за київським) у фізкультурно-оздоровчий комплекс у Назрані, де проходить Всеросійський турнір з дзюдо імені Магомеда Парчієва, спробував проникнути невідомий чоловік. Під час входу в будівлю на нього спрацював металодетектор. Міліціонери спробували обшукати чоловіка, але він вихопив пістолет і почав стріляти ", - розповів співрозмовник.

За його словами, у відповідь міліціонери вбили нападника. Більше ніхто не постраждав.

"Зараз місце події оточене, додаткових подробиць немає. Проте міліціонери не наближаються до забитого, оскільки є ймовірність того, що при ньому може виявитися вибуховий пристрій. З хвилини на хвилину повинні під'їхати сапери", - відзначив представник прес-служби.

На турнірі з дзюдо у Назрані, де відбулася перестрілка, перебуває глава республіки Юнус-Бек Євкуров і ряд чиновників, ніхто з них не постраждав, повідомив прес-секретар президента Інгушетії Калой Ахільгов.

РИА Новости, NEWSru

Зараз ви читаєте новину «У Росії невідомий обстріляв спорткомплекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути