Ексклюзиви
понеділок, 28 травня 2007 13:10

У Римі одну з вулиць назвуть на честь Ганни Політковської

Мер Риму Вальтер Велтроні повідомив у неділю, 27 травня, що незабаром одну з вулиць італійської столиці буде названо на честь Ганни Політковської.

"У зв"язку з нашою місією міста миру та діалогу, хочу підтвердити, що завершено адміністративну процедуру з питання про присвоєння однієї з вулиць Ганні Політковській. Через кілька тижнів одне з місць у Римі буде носити ім"я російської жінки, журналістки, котра своїм життям заплатила за своє професійне та громадянське прагнення стверджувати повноту демократії у власній країні", - заявив Велтроні.

Мер Риму також висловив солідарність "з усіма італійськими та європейськими депутатами, яких було заарештовано або на котрих було вчинено напад" під час проведення гей-параду в Москві в неділю, 27 травня.

"Використати або допускати насильство стосовно тих, хто мирним та ненасильницьким чином проводить маніфестацію за права людини та громадянські права, - це кепський сигнал для країни, яка уже давно вибрала демократію", - заявив Велтроні, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «У Римі одну з вулиць назвуть на честь Ганни Політковської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути