Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 10:15

У Путіна злодії вкрали краватку в Магнітогорську

У Магнітогорську в президента Росії Володимира Путіна вкрали краватку. Інцидент стався в місцевому цирку, де тимчасово розмістилася експозиція санкт-петербурзького Музею воскових фігур. Організатори виставки закликають викрадачів повернути президентові його краватку, повідомляє NEWSru.com.

Між іншим, ця деталь гардероба у воскового президента зникає не вперше. Так, у 2003 році в білоруському Мозирі з воскового Путіна зняли не тільки краватку, але й піджак. Цікаво, що ці речі дійсно належали Володимиру Путіну – він особисто пожертвував їх музею, наголошується в повідомленні.

А в 2004 році у Владимирі у воскової фігури президента Росії взагалі викрали голову.

Утім, восковий Путін не єдиний, хто піддається нападам. Періодично відвідувачі подібних експозицій знімають окуляри з Берії, відбирають трубку в Сталіна, а протягом останнього місяця в різних містах у героїв фільму "Особливості національного полювання" вкрали чарки для горілки. Гарі Поттера залишили без мітли й чарівної палички, а Жан-Клода Ван Дамма взагалі роздягнули догола: відвідувачі вмудрилися зняти з фігури дорогий спортивний костюм. Тепер Ван Дамма виставляють у камуфляжі.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна злодії вкрали краватку в Магнітогорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути