Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 12:36

У Путіна і Медведєва один спічрайтер на двох

У Путіна і Медведєва один спічрайтер на двох
Президент Дмитро Медведєв виступить зі своїм першим посланням Федеральним зборам орієнтовано на початку листопада. Над посланням продовжує трудитися фактично та ж група авторів, яка готувала торішнє послання Володимира Путіна. Керують процесом помічник президента Аркадій Дворкович і перший заступник голови адміністрації президента Владислав Сурков. У остаточній редакції документ допрацює спічрайтер президента Джохан Поллыєва, повідомляє "Незалежна газета".

Резонно припустити, що нове послання буде продовженням попереднього. Правда, генеральний директор Агентства політичних і економічних комунікацій Дмитро Орлов з такою точкою зору не згоден: "Той факт, що кістяк робочої групи складають ті ж люди, які готували торішнє послання, зовсім не означає, що там повинен бути той же набір тез. Ситуація змінюється. У зв"язку з фінансовою кризою вона кардинально помінялася, тому потрібно реагувати на виклики".

Експерт упевнений, що послання повинне містити довгострокові відповіді на дві якісні проблеми: соціальна ціна економічних проблем і запобігання негативним наслідкам кризи, а також нова роль Росії в міжнародній політиці після подій на Кавказі. "На ці виклики повинна бути дана концептуальна відповідь", - наполягає Орлов.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна і Медведєва один спічрайтер на двох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути