понеділок, 20 вересня 2010 19:44

У пральній машині загинула однорічна дитина

У пральній машині загинула однорічна дитина
Неуважність батьків призвела до загибелі однорічної дитини в Ленінградській області: хлопчик, якому в липні виповнився рік, потонув в пральній машині "Малютка".

Інцидент стався 18 вересня в одному з будинків в селищі Радофініково Тосненського району. Близько 17 години туди були викликані співробітники міліції. Причина виклику - загибель дитини.

Подробиці інциденту невідомі. За попередніми даними, причиною трагедії стала недбалість батьків. Жінка вимкнула прилад з мережі, накрила кришкою і пішла розвішувати білизну. Після повернення вона виявила, що кришка знята, а однорічний син 2009 року знаходиться всередині без ознак життя.

На місце події виїжджали співробітники слідчого відділу по місту Тосно СУ СКП по Ленобласті. В даний час за фактом смерті дитини проводиться перевірка. За її результатами буде ухвалено процесуальне рішення.

Відзначимо, що діти досить часто гинуть і калічаться в пральних машинах. Часто це відбувається випадково, але в деяких випадках безпосередніми винуватцями трагедії є дорослі.

Так, в липні цього року в британському місті Ашбурн чотирирічний хлопчик загинув, сховавшись в пральну машину від своїх старших братів і сестер. Малюкові вдалося не тільки забратися в барабан, але і закрити за собою двері, після чого включилася сушка білизни. Коли хлопчика виявили, він був вже мертвий.

Фонтанка.Ру

Зараз ви читаєте новину «У пральній машині загинула однорічна дитина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути