Ексклюзиви
середа, 28 жовтня 2009 14:44

У Польщі заарештували місцевого мафіозо

У Польщі заарештували місцевого мафіозо
У Польщі заарештований глава низки злочинних угрупувань Марцин К, також відомий як Бельмондзяк.

Про це 27 жовтня повідомило Польське радіо.

Поліція виявила в місті Отвоцке будинок, який орендував Бельмондзяк, вислідивши його 28-річну подругу Кароліну. Як повідомляє "Жіче Варшави", в будинку ватажка мафії була влаштована засідка. У затриманні брали участь декілька десятків співробітників Центрального бюро розслідувань. Коли злочинець зрозумів, що потрапив в пастку, він спробував втекти на автомобілі Honda Civic, але поліції вдалося прострілити йому шини.

При обшуку у Бельмондзяка вилучили 72 мобільних телефони (12 з яких він використовував сам), 115 тисяч отриманих від рекету злотих (41000 доларів) і підроблені документи.

Ордер на арешт ватажка польської мафії був виданий рік тому. Йому вдавалося ховатися від поліції за допомогою маскування: він носив накладну бороду, перуку, а також користувався косметикою.

Бельмондзяк звинувачується в організації низки збройних нападів, вбивств, викрадень, а також в торгівлі наркотиками. За даними поліції, одне з угрупувань Бельмондзяка займалося перепродажем наркотиків, що ввозилися з Туреччини та Колумбії. Загальна чисельність очолюваних ним злочинних організацій складає декілька сотень осіб.

Поліція висловила надію, що "за гарячими слідами" вдасться затримати ще деяких членів угрупувань Бельмондзяка, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі заарештували місцевого мафіозо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути