пʼятниця, 15 лютого 2008 11:11

У Пакистані заарештований ще один підозрюваний у вбивстві Беназір Бхутто

Слідча група, що займається справою про вбивство пакистанського екс-прем"єра Беназір Бхутто, заарештувала ще одного підозрюваного в причетності до організації цього злочину, повідомляє в четвер пакистанська газета Nation з посиланням на джерела в поліції.

За даними джерела, затриманий є родичем двох заарештованих раніше підозрюваних, які в середу визнали свою причетність до злочину, повідомивши, що вони передали пояс смертника і пістолет терористові, який підірвав себе, передає РІА "Новини".

Саме отримана від них інформація дозволила заарештувати нового спільника, хоча поки не ясно, яку роль він відігравав в організації теракту.

Нагадаємо, 7 лютого власті Пакистану заарештували двох "дуже важливих" осіб, підозрюваних в організації вбивства Беназір Бхутто.

Операція із затримання якихось Ріфаката і Хаснаїна була проведена в Равалпінді, де 27 грудня минулого року зчінили замах на Беназір Бхутто. Заарештовані, за деякими даними, супроводжували бойовиків-смертників на шляху до парку Ліакат Багх, де відбувався передвиборний мітинг за участю Бхутто.

Зараз в Пакистані працює група слідчих британського Скотленд-Ярду, яка консультує слідство у справі про вбивство Бхутто.

Беназір Бхутто була убита на багатотисячному мітингу в місті Равалпінд, бойовик-смертник відкрив вогонь по її автомобілю, а потім підірвав себе поряд із ним. Всього тоді загинули 26 і були поранені близько 90 чоловік, повідомляє NEWSru.com.
Зараз ви читаєте новину «У Пакистані заарештований ще один підозрюваний у вбивстві Беназір Бхутто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути