Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 15:27

У Пакистані мотоциклісти-смертники підірвали 40 осіб (ФОТО)

У пакистанському місті Лахор у результаті подвійного теракту, який здійснили терористи-смертники, загинули щонайменше 40 осіб, ще більше 80 отримали поранення.

Ціллю терористів були військові вантажівки, десять осіб з числа загиблих були солдатами. За свідченнями очевидців, вибухи сталися з інтервалом в 15-20 секунд в людному місці біля міського ринку.

Як повідомляє BBC News, терористи наблизилися до військових вантажівок на мотоциклах. На місці терактів тривають рятувальні роботи, кількість загиблих і постраждалих уточнюється.

Жодне з угрупувань відповідальності за теракти на себе поки не взяло.

8 березня в Лахорі терористи підірвали начинений вибухівкою автомобіль біля слідчого управління, яке розташовувалося в поліцейській дільниці. Тоді загинули більше 15 осіб. Представник руху "Талібан" заявив, що вибухи будуть тривати до тих пір, поки влада не зупинить військову операцію проти талібів, а американські безпілотники не припинять наносити удари по території Пакистану.

Лахор - друге за величиною місто Пакистану, його часто називають культурною столицею країни. В 2009 році в результаті терактів в місті загинули більше 170 осіб.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані мотоциклісти-смертники підірвали 40 осіб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути