понеділок, 28 січня 2008 12:53

У падінні ракет на Підмосков"ї злочину не виявлено

За фактом інциденту в Істрінському районі Підмосков"я, де недавно в ході навчань Міноборони Росії від попадання частини установки з розмінування постраждали дачні будівлі, кримінальну справу порушувати не будуть. Таку заяву зробили в понеділок у військово-слідчому управлінні (ВСУ) Слідчого комітету при прокуратурі Росії по Московському військовому округу. "За наслідками проведеної перевірки винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи у зв"язку з відсутністю складу злочину", – повідомив представник ВСУ.

16 січня близько 13.00 під час проведення навчань на полігоні інженерних військ Міноборони відбулося нештатне від"єднання двох буксирних ракет від кабелів установки розмінування ДН-70. Вони впали за територією полігону, пошкодивши при цьому покрівлю однієї з нежитлових споруд садового товариства в околицях села Новінки Істрінського району. У ході перевірки спеціальна комісія встановила, що причиною інциденту стала технічна несправність маршевого двигуна установки розмінування, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У падінні ракет на Підмосков"ї злочину не виявлено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути