понеділок, 09 липня 2007 15:32

У Новосибірську відбувся забіг дівчат на шпильках

Учасниці забігу повинні були пробігти 100 метрів на шпильках з мінімальною висотою каблука 9 см. Головним організатором всього цього дійства був журнал Glamour. Переможниця отримала сертифікат на шопінг на суму 50 000 рублів від одного з торгових домів міста.

Перший старт забігу на шпильках відбувся в 16:00. Як дівчата вмудрялися бігти на шпильках в таку спеку, та ще і так граціозно - зрозуміти складно. Деякі падали, втрачали туфельки, надягали їх і знову бігли. Одній з таких дівчат вручили спеціальний приз "Воля до перемоги".

Переможницею "гламурного" забігу стала 19-річна Ірина Жернова, її результат - 13,43 секунди. У бесіді з журналістами Ірина сказала, що брала участь в таких змаганнях перший раз і спеціально не тренувалася. Проте пройшла дистанцію вона дуже красиво і пояснила, що 6 років професійно займається легкою атлетикою і бігла на пяльцях, майже не торкаючись шпильками асфальту.

Цього року "гламурний забіг" проводиться в декількох російських містах: Москві, Катеринбургу, Новосибірську, Самарі і Санкт-Петербурзі. А перший гламурний забіг проводився минулого літа. Тоді в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбургу і Новосибірську в спринтерському забіг в туфлях на високих каблуках взяли участь більше 200 людей, повідомляє НГС.Новости.

Зараз ви читаєте новину «У Новосибірську відбувся забіг дівчат на шпильках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути