неділя, 12 квітня 2009 15:55

У Німеччині на дівчину напали ведмеді, а в Австралії юнака загриз крокодил

У Німеччині на дівчину напали ведмеді, а в Австралії юнака загриз крокодил

Працівники берлінського зоопарку врятували дівчину, яка впала у вольєр із білими ведмедями. Сотні людей перебували навколо, але нічим не могли зарадити.

Рятувальники прибули швидко і за допомогою канатів витягли дівчину з басейну. Втім, тваринам таки вдалося кілька разів ухопити відвідувачку. Пізніше її шпиталізували. Свідки кажуть, що працівники зоопарку добре знали що робити. Одні намагалися відволікти увагу ведмедів їжею, інші - допомагали постраждалій.

Йоахім Беєрле, свідок: "Через усі ці історії з Кнутом та іншими ведмедиками, люди думають, що вони білі й пухнасті не лише на вигляд, а й за характером. Але ж не можна забувати, що вони все-таки хижаки".

Білі ведмеді - чи не найпопулярніші тварини у німецьких зоопарках. А народження їхніх дитинчат - це просто загальнонаціональна подія.

У той же час, австралійська поліція знайшла рештки 20-річного чоловіка, вбитого чотириметровим крокодилом.

За інформацією поліції, компанія молодих людей влаштувала пікнік на березі ріки Делі Рівер, за 220 км від міста Дарвін.

Раптово один з чоловіків, мабуть, під впливом алкоголю, вирішив перепливти річку. Він кинувся у воду і через деякий час зник із виду. Наступного ранку його рештки були знайдені в річці.

Після цього інциденту як запобіжний захід місцева поліція оголосила полювання на великих крокодилів. Поліцейським було наказано застрелити всіх крокодилів завдовжки понад 4 м.

Керівництво поліції вважає, що молодик сам винен в своїй смерті, оскільки будучи місцевим жителем, він не міг не знати, що в річці мешкають крокодили, украй небезпечні для людини.

В Австралії останнім часом збільшилася популяція крокодилів, причому деякі з них досягають 7 м в довжину. Причиною цього стала заборона на їх відстріл, введений в 1971 р.

За матеріалами УНІАН, РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині на дівчину напали ведмеді, а в Австралії юнака загриз крокодил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути