пʼятниця, 13 листопада 2009 10:53

У Москві зареєстровано 1400 випадків "свинячого" грипу

У Москві зареєстровано 1400 випадків "свинячого" грипу

У Москві клінічно підтверджено 1396 випадків захворювання високопатогенним вірусом A/H1N1, повідомили в п"ятницю "Інтерфаксу" у столичному управлінні Росспоживнагляду.

Раніше на цьому тижні джерело в медичних колах столиці заявив, що в Москві підтверджені сім випадків смерті, викликаних ускладненнями в результаті захворювання так званим "свинячим" грипом.

Інше джерело, що займається медициною, повідомив, що, за попередніми даними, в Москві від свинячого грипу померла ще одна людина.

"Таким чином, в столиці через "свинячий" грип померло вже вісім чоловік", - сказав співрозмовник агентства.

За даними Міністерства охорони здоров"я, кількість підтверджених випадків захворювання на свинячий грип в Росії перевищило 4,5 тис. чоловік. Станом на 10 листопада, від свинячого грипу померли 19 чоловік.

Прийняті в Москві заходи з протидії поширенню епідемії грипу принесли результати, повідомили "Інтерфаксу" в п"ятницю в московському управлінні Росспоживнагляду.

Так, якщо в понеділок у Москві було зареєстровано 26 108 випадків захворювання на грип і ГРВІ (з них грип - 1175), в середу зареєстровані випадки захворювання у 17 846 осіб (з них грип - 903).

"Завдяки продовженню шкільних канікул на один тиждень знижується захворюваність серед дітей. Так, якщо серед дітей у віці від 7 до 14 років в понеділок захворіли 153 людини, то в середу, 11 листопада, зареєстровано лише 67 випадків захворювання на грип у дітей та підлітків цього віку ", - уточнили в управлінні Росспоживнагляду.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Москві зареєстровано 1400 випадків "свинячого" грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути