пʼятниця, 07 березня 2008 13:10

У Москві випав з вікна і загинув болгарський дипломат

У Москві загинув аташе посольства Болгарії в Росії. В п"ятницю, 7 березня, близько 9 ранку, він випав з вікна восьмого поверху житлового будинку за адресою вулиця Мосфільмовська, 68, в якому проживають родини співробітників дипломатичних місій, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Від отриманих травм чоловік помер на місці. Інформацію про загибель співробітника болгарського посольства підтвердили в ГУВС Москви.

Причини і обставини інциденту зараз з"ясовуються. На місці події працює оперативно-слідча група, до складу якої увійшли співробітники ГУВС Москви і прокуратури. Відомо, що кімната, з вікна якої випав дипломат, була закрита зсередини.

"Поки рано говорити, що стало причиною того, що трапилося, проте слідство розглядатиме всі версії, зокрема нещасний випадок, самогубство і злочинний намір", - повідомив співбесідник ИТАР-ТАСС.

За інформацією ЗМІ, до посольства Болгарії прибули представники російських правоохоронних органів, проте поки що їх всередину не пускають.

Нагадаємо, в 2008-му відзначається Рік Росії в Болгарії. Його відкрив під час офіційного візиту до Болгарії в січні поточного року президент РФ Володимир Путін спільно з болгарським президентом Георгієм Пирвановим, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Москві випав з вікна і загинув болгарський дипломат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути