Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 12:34

У Москві відкрився саміт СНД

У Москві відкрився неформальний саміт СНД. У ньому беруть участь лідери всіх країн Співдружності, причому двоє з 12 - президент Росії Володимир Путін Росії і президент Вірменії Роберт Кочарян - востаннє беруть участь у цьому форумі як глави держав.

Сьогодні з главами держав СНД познайомиться перший віце-прем"єр Дмитро Медведєв. На саміті планується обговорення "взаємодії в реалізації спільних проектів у соціальній і гуманітарній сферах, співзвучних національним проектам Російської Федерації, якими опікується перший заступник голови уряду Росії".

Відкриє засідання чинний голова СНД Курманбек Бакієв, потім з коротким словом до присутніх звернеться господар саміту - Володимир Путін.

На саміт до Москви приїхали також президенти Олександр Лукашенко (Білорусь), Нурсултан Назарбаєв (Казахстан), Віктор Ющенко (Україна), Гурбангули Бердимухамедов (Туркменія), Емомалі Рахмон (Таджикистан), Володимир Воронін (Молдавія), Міхаїл Саакашвілі (Грузія), Ільхам Алієв (Азербайджан), Іслам Каримов (Узбекистан).

Це 16-а числом зустріч лідерів країн Співдружності за участю Володимира Путіна. Саміт проходить у Будинку прийомів уряду Росії на Воздвижинці, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Москві відкрився саміт СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути