неділя, 04 листопада 2007 11:52

У Москві почався "Російський марш"

У Москві почався "Російський марш", організований націоналістичними рухами.

Біля вежі "Багратіон" напроти комплексу "Москва-сіті" зібралися близько двох тисяч чоловік. Вони рушать по набережній Тараса Шевченка до готелю "Україна", де повинен відбутися мітинг. Колону очолюють прихильники Руху проти нелегальної імміграції (РПНІ).

Акції націоналістів вже пройшли в східних регіонах Росії. У Владивостоку більше 500 чоловік влаштували ходу по тротуару центральної вулиці. Учасники маршу виступили з плакатами "Російський порядок - російській землі", "Вчитися у Мініна і Пожарського", "1612 рік, якщо треба, повторимо", "Не інтеграція, а депортація".

У Новосибірську більше 200 прихильників націоналістичних рухів пройшли по тротуару вулиці Радянська - одній з центральних вулиць міста. Акція не була санкціонована властями. Джерела в правоохоронних органах повідомили про затримання шість учасників маршу, зокрема депутата міської ради Олександра Люлько і два його помічників.

За словами прокурора Центрального району Новосибірська Юрія Кондратьєва, проводиться адміністративна перевірка, повідомляє "Лента.Ру".

Зараз ви читаєте новину «У Москві почався "Російський марш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути