середа, 07 квітня 2010 13:28

У Маріуполі трамвай несподівано покотився з гори (ФОТО)

Увечері 6 квітня в Маріуполі зіткнулися 2 трамваї маршрутів N 8 і N 10. Це сталося на перетині вул. Шевченко і пр. Будівельників в районі зупинки "Польова".

Одна з машин, по вигляду дуже стара, йшла на гору, але несподівано покотилася у зворотному напрямі, набираючи швидкість, і ударила трамвай, що йшов услід.

На місце події було скеровано 7 бригад швидкої допомоги. Багатьом була надана допомога на місці. До лікувальних установ міста були доставлені 10 потерпілих, зокрема жінка-водій трамваю 8-го маршруту.

Станом на 7 квітня в стаціонарі залишаються троє потерпілих: дві пенсіонерки і 53-річний чоловік. У них струси мозку, вивихи і переломи. У однієї з бабусь перелом гомілки в двох місцях - говорять, вона в паніці вистрибнула з трамваю на ходу.

"У вагоні 10 маршруту, що їхав у сторону міськлікарні N2, у районі зупинки стався збій в системі. Можливо - технічна несправність. Трамвай покотився назад і врізався вагон 8-го маршруту, що їхав за ним", - розповів Gazeta.ua начальник ТТУ Володимир Узун.

"Водій другого вагону зробила все можливе, щоб пом"якшити удар. Це дозволило уникнути тяжких наслідків", - сказав він.

За дорученням міського голови в Маріуполі розпочато перевірку технічного стану муніципального транспорту. З чуток, трамвайний парк міста давно вичерпав свій ресурс.

Раніше повідомлялося, що 2 квітня на проспекті Ілліча зіткнулися три маршрутні автобуси "Богдан". У ДТП травмувалися 6 чоловік, зокрема дитина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі трамвай несподівано покотився з гори (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути