вівторок, 21 вересня 2010 19:28

У Маріуполі таксист подужав трьох нападників

У Маріуполі таксист подужав трьох нападників

18-го вересня у місті Волоноваха Донецької області затримали останнього хлопця з групи нападників, який сподівався втекти від правоохоронців. Вони скоїли напад на 29-річного водія таксі у Маріуполі в районі Волонтерівки.

За словами керівника прес-служби Маріупольського управління міліції Івана Бабаєва, це сталося напередодні, 16-го вересня.

"Близько 3-ї ночі в один з райвідділів міста прийшло повідомлення, що невідомі напали на водія таксі. Йому дивом вдалося вирватись. Двох затримали того ж дня, третього - трохи пізніше", - зазначив він.

Виявилось, що всі троє мешкають у селище Мангуш, що у 18 км від Маріуполя. Одному з них 19 років, двом - по 18.

"Причому двом з них молодий вік не став на заваді вже бути осудженими. Почалось все з дискотеки, на якій двоє друзяк вирішили поїхати у Маріуполь "підзаробити", напавши на таксиста. Покликали з собою третього, який на той момент знаходився у місті. Зустрілись на автовокзалі", - розповів Бабаєв.

Таксі самі не викликали, попросили про це перехожого. Коли машина під"їхала, сказали везти їх у Волонтерівку, селище, що тепер входить в територію міста.

"Сподівались, що там на вулицях буде темно та безлюдно. Так і вийшло. Попросили загальмувати десь у провулку. Мовляв, вже приїхали. Один почав душити таксиста, другий тримав за руки, а третій в цей час нишпорив, шукаючи гроші. Як чоловік зумів вирватись від трьох нападників, не знаю. Начебто й не займався силовими видами спорту. Після того й злочинці кинулися навтьоки", - підсумував керівник прес-служби.

Відкрито карну справу за статтею "розбійний напад", згідно якої передбачається позбавлення волі терміном до 10 років.

Нагадаємо, рік тому у Житомирській області п"яні студенти відібрали у таксиста автомобіль, на якому згодом збили співробітника Державтоінспекції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі таксист подужав трьох нападників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути