вівторок, 19 травня 2009 14:28

П"яні студенти на викраденому таксі збили інспектора ДАІ (ФОТО)

У Новограді-Волинському (Житомирська область) п"яні студенти відібрали у таксиста автомобіль, на якому згодом збили співробітника Державтоінспекції.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Близько півночі 18 травня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонував 40-річний мешканець райцентру, що працює таксистом в одній зі служб таксі міста. Він повідомив, що в с. Майстрова Воля на нього напали невідомі особи, які, побивши заявника та заволодівши його автомобілем і особистими речами, з місця пригоди зникли.

Всі патрульні наряди, що на той момент несли службу, було зорієнтовано на розшук злочинців. Через деякий час їх помітили на одній з вулиць в Новограді-Волинському. Намагаючись втекти від міліції, автомобіль з грабіжниками по дорозі здійснив наїзд на інспектора дорожньо-патрульної служби, який подавав знак про вимогу негайної зупинки транспортного засобу.

Не зупиняючись, автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху, звідки раптово з"їхав у кювет. Ще через декілька сотень метрів вкрадений автомобіль таксі спалахнув. З палаючої машини встигли вибратися водій та ще троє пасажирів. Усі вони кинулися врозсип по полю.

Втікачів вдалося затримати упродовж 2 годин. Ними виявилися 18-річні студенти одного з навчальних закладів м. Новограда-Волинcького. За попередніми даними, згідно з медичним обстеженням, хлопець, що знаходився за кермом викраденого авто, перебував у стані алкогольного сп"яніння.

За даним фактом прокуратурою вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За матеріалом proUA.com

Фото Magnolia-TV.com
Зараз ви читаєте новину «П"яні студенти на викраденому таксі збили інспектора ДАІ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути