субота, 11 червня 2022 10:33

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі окупанти втрачають свідомість від знахідок під завалами, чергують медики

У Маріуполі окупанти втрачають свідомість від знахідок під завалами, чергують медики
У Маріуполі окупанти вивозять тіла загиблих під завалами на сміттєзвалище. Фото: Скріншот з відео

У Маріуполі Донецької області окупанти продовжують зносити будинки.

Вхід мешканцям до своїх квартир, навіть якщо вони у вцілілий частині будинку, загарбники обмежили через "небезпеку". Особисті речі забирати не дозволяють. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

"Процес через зміну окупаційної влади у Донецькій області значно прискорився. Масово повідомляють про заплановане знесення. Під час розбору завалів та знесення будинків територія робіт охороняється окупантами. Запроваджено практику чергування медиків задля швидкої допомоги мнсникам", - сказано в повідоменні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріуполь перетворили на гетто" - людей у спеку змушують стояти у чергах та приймати душ у штабі "Единой России"

За словами маріупольців, запаморочення та гостра реакція шлунку, як наслідок страшних знахідок під завалами, стали масовою реакцією працівників МНС окупантів.

"Мабуть через це проведено чергову ротацію особового складу МНС Росії – навіть нелюди не витримують наслідків свого не людства. Загиблих так і продовжують прибирати разом з будівельним сміттям", - написав Андрющенко.

Раніше стало відомо, що у Маріуполі люди змушені боротися за "гуманітарку" від російських терористів. Голодні містяни мають записуватися в чергу на два-три дні вперед. Однак і вона не є гарантією отримання їжі або води.

У день цієї черги мешканці змушені бігти в іншу "живу" чергу, щоб потрапити у число перших 300 людей у ній. Після цього вони змушені стояти у спеку без води та можливості її набрати.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі окупанти втрачають свідомість від знахідок під завалами, чергують медики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути