пʼятниця, 21 вересня 2012 14:52

У Маріїнському парку дівчата танцювали на пілоні
30

Фото: Фото: Тарас Подолян

Сьогодні у Маріїнському парку відбувся PoleArt-флешмоб під керівництвом танцівника Олександра Лещенко. Танцівники танцювали на алеях парку, виконували акробатичні трюки на деревах і лавках, а двоє дівчат виконували танці на пілоні.

Пілони встановили за кілька метрів від центрального входу біля фонтанів. Танцівниці Дарина Бєлова і Анжеліка Юхименко починають танцювати. На руках вони піднімаються на пілоні, крутяться по колу, роблять шпагат і ластівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" у Львові рекламувався за допомогою "майдансерів"

"Танцювати на пілоні складно, а без підготовки це практично неможливо. Займатися цими танцями почала два роки тому. Батьки ще не бачили, як я танцюю. Але мій вибір вони схвалюють. Кажуть: "Ці танці — звичайний спорт. А займатися спортом завжди корисно", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Анжеліка Юхименко.

"Щоб навчитися танцювати на пілоні треба тренуватися півроку. Щодня цьому слід приділяти по 2-3 години", - додала вона.

Коли дівчата танцювали, до пілону підійшов киянин Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Бандерштаті" міліція заборонила стріляти в Януковича, віддавши під обстріл Сталіна

"А ви мене зможете навчити?", - спитав він у дівчат.

Анжеліка показала йому найпростіший елемент — руками слід підтягнутися на пілоні і прокрутитися навколо нього. Андрій пробував тричі, але в нього так нічого і не вийшло.

"Відійдіть, зараз вам дід клас покаже", - до пілону підійшов пенсіонер Іван Володимирович. Він ухопився руками за пілон. Намагався видертися вгору, але руки постійно сповзали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Музеї Гончара показували відеоарт та сучасні танці

"Пілон під руками швидко стає слизьким, тому постійно протираємо його спиртом. Тоді руки не так сильно ковзають", - пояснила танцівниця Дарина Бєлова.

"Цей вид спорту неможливий без травм. З пілону легко можна зірватися і упасти. А це вже тягне за собою переломи, вивихи і забої", - додала вона.

PoleArt-флешмоб став міні-анонсом танцювального спектаклю "PoleArtShow: 80 днів до кінця світу". Його покажуть 16-17 листопада у столичному театрі оперети.

"Ми створили цей флешмоб для того, щоб показати міні-версію того, що люди зможуть побачити у листопаді. До нас в Україні ніхто такого не робив. Ми стали першовідкривачами в цій сфері", - підсумувала президент продюсерського центру "NewPeopleProduction" Олена Лєбєдєва.

Зараз ви читаєте новину «У Маріїнському парку дівчата танцювали на пілоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути