вівторок, 26 серпня 2008 08:00

У Маргарет Тетчер - слабоумство

Маргарет Тетчер, яка займала пост прем`єр-міністра Великобританії з 1979 по 1990 рік, вже впродовж багатьох років страждає від старечого слабоумства. Про це в книзі мемуарів розповіла дочка "залізної леді" Керол Тетчер.

За її словами, перші ознаки деменції з`явилися у її матері сім років тому. Спочатку почала погіршуватися пам`ять, а зараз баронеса Тетчер насилу може закінчити почату нею фразу. На думку дочки, "залізну леді" серйозно підкосила смерть чоловіка в 2003 році.

Сама Керол Тетчер признається, що була шокована, коли мати вперше переплутала конфлікти в Боснії і на Фолклендських островах. "Я мало не впала із стільця, коли побачила, як мати намагається справитися із словами і власною пам`яттю. Я завжди думала, що у неї немає віку, час проти неї безсилий, і вона зроблена із сталі", - пише Керол, додаючи, що раніше її мати вирізнялася феноменальною пам`яттю.

Як повідомляє сьогодні лондонська Times, 82-річна Маргарет Тетчер вже багато років практично не з`являється на публіці. Це їй порадили лікарі після декількох перенесених мікроінсультів. Про те, що екс-глава кабінету міністрів страждає від слабоумства, її рідним довгий час вдавалося приховувати від преси.  

 "Газета.Ru"

Зараз ви читаєте новину «У Маргарет Тетчер - слабоумство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути