неділя, 30 червня 2013 04:15

У Львові туристи замість магнітів купували фото безпритульних тварин
8

Фото: Фото: Ольга Швед

29-30 червня на площі перед львівською Ратушею проходить благодійна виставка фотографій "Покинуті життя". Організатори - Західно-українське товариство захисту тварин - хочуть привернути увагу небайдужих до проблеми безпритульних тварин та розповсюдити інформацію про гуманні способи зменшення їхньої кількості.

Волонтери розвішали біля Ратуші більше сотні якісних фотографій безпритульних тварин із різних куточків Львова. Багато з них уже знайшли господарів, але інші перебувають у притулках або на вулиці. Більше двадцяти професійних фотографів та аматорів підписували фото та додавали максимум інформації про тварину, яка шукає господаря. Мандрівник зі Львова надав навіть фото безпритульних котів із Індії та Непалу.

У перший же день виставки у волонтерів купили кілька десятків фотографій безпритульних тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві за ніч травмували двох ДАІшників

"Ми думали зі Львова привезти магнітиків дітям та співробітникам, але вирішили на ці гроші накупляти фоток тваринок, привезти у подарунок. Фотографії насправді дуже якісні і красиві. І заодно ми робимо добру справу – допомагаємо тваринам", - каже подружжя Ірини та Павла Прохоровичів із міста Рівного.

30 червня організатори підведуть підсумки благодійної акції.

"Усі зібрані кошти підуть на стерилізацію безпритульних котів та собак. Ми опублікуємо в групах у соцмережах зібрану суму і будемо звітуватись про її використання. Розмістимо фото прооперованих тварин та відскановані чеки від ветеринарів", - каже одна з організаторів благодійної виставки Юта Занько.

Зараз ви читаєте новину «У Львові туристи замість магнітів купували фото безпритульних тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути