пʼятниця, 24 листопада 2006 13:05

У Львові спіймали росіянина, якого підозрюють у вбивстві 5 людей

У четвер, 23 листопада, в Львові правоохоронні органи затримали 33-річного чоловіка, уродженця Казахстану, який жив в Росії і який нелегально, без документів, знаходився на території України. В результаті перевірки встановлено, що його розшукують правоохоронні органи Росії за скоєння тяжких злочинів. Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, в обласному управлінні МВС України.

За даними правоохоронців, "встановлено, що, перебуваючи в гостях у своїх знайомих в Кемеровський області (РФ), молодий чоловік, знаходячись в нетверезому стані, убив господарів будинку разом з їх неповнолітньою дочкою, яку перед тим зґвалтував. Це страшне потрійне вбивство його не зупинило, а тільки додало сміливості. Знаходячись в стані алкогольного сп"яніння, він скоїв ще два вбивства. Схаменувшись наступного дня, він сам собі не міг пояснити свої страшні вчинки, а також пригадати, що саме сталося".

33-річний чоловік, зрозумівши, що скоїв жахливі злочини, сховався від правосуддя Росії, і спробував влаштувати своє життя на території України. Зараз проводиться перевірка на причетність затриманої особи до злочинів на території України, а також вирішується питання про передачу злочинця до рук правосуддя РФ, повідомляють ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «У Львові спіймали росіянина, якого підозрюють у вбивстві 5 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути