Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2009 08:20

У Львові через сніг трапилось 45 ДТП

У Львові через сніг трапилось 45 ДТП

У зв"язку із різким погіршенням погодних умов – сильний дощ, мокрий сніг, сьогодні у Львові зросла кількість дорожньо-транспортних пригод.

Станом на 19.00, ДАІ Львова зафіксувала вже 45 ДТП на вулицях міста. Під час аварії на вулиці Володимира Великого було травмовано двох пасажирів легковика, серед яких дитина.

Про це повідомила старший інспектор відділу ДАІ міста Львова Людмила Ліб.

"Слизькі дороги, обмежена видимість, неуважність як водіїв так і пішоходів – призвели до того, що на 19.00 у ДАІ Львова вже зареєстровано 45 ДТП, тоді як кількість ДТП за добу у Львові, в середньому, становить 20 – 25 випадків", – розповіла Ліб.

Як повідомлялось, напередодні у Львові місцями випав перший сніг. На території міста та області пройшли сильні опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг. Місцями пориви північного вітру 17– 22 м/с.

14 жовтня на дорогах ожеледиця.

13 – 14 жовтня на річках Сян і Дністер спостерігається підйом рівнів води. Місцями можливий вихід води на заплаву. За дуже сильних дощів можливе формування значного стоку. В горах існує загроза формування селевих потоків.

У свою чергу, Львівська міська рада оприлюднила звернення до мешканців міста, в якому закликає усіх львів"ян "бути обережними у зв"язку з погіршенням погодних умов та різким похолоданням".

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Львові через сніг трапилось 45 ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути