вівторок, 17 серпня 2010 15:50

У Львові бюрократи запросили на кінофестиваль покійного Фелліні

У Львові бюрократи запросили на кінофестиваль покійного Фелліні

Участь у цьогорічному фестивалі незалежного кіно у Львові "КіноЛев" мав "взяти" покійний італійський режисер Федеріко Фелліні.

Ця інформація спершу з"явилася у прес-релізі Львівської міської ради. Її подав новопризначений начальник управління культури та туризму Львівської міської ради 26-річний Андрій Вороновський (на фото).

На уточнююче запитання від журналістів, чи організатори фестивалю можуть підтвердити, що Фелліні приїде до Львова, чиновник запевнив, що справді так, вони це обіцяють.

Поруч сидів його попередник, екс-начальник управління культури ЛМР Андрій Сидор, який цілком спокійно сприйняв таке повідомлення.

Нещодавно призначений начальник управління культури забув, що відомий впливовий італійський режисер і сценарист Федеріко Фелліні помер 17 років тому, у віці 73 років.

Як пізніше уточнили в прес-службі мерії, вони взяли інформацію з програми, надісланої організаторами, і насправді на фестивалі показуватимуть фільми Фелліні.

21-24 серпня у Львові пройде V Міжнародний фестиваль незалежного кіно "КіноЛев-2010". Цьогорічний фестиваль буде присвячено 90-річчю від дня народження Федеріко Фелліні. Уперше, спеціально до фестивалю, готуються українські переклади його кращих стрічок.

ZIK

Зараз ви читаєте новину «У Львові бюрократи запросили на кінофестиваль покійного Фелліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути