Ексклюзиви
середа, 11 серпня 2010 11:41

Влада вирішила заборонити фестиваль "Казантип"

Влада вирішила заборонити фестиваль "Казантип"
МНС Криму обіцяє прикрити найпопулярніший фестиваль у СНД "КаZантип".

У Главку ще вчора повинні були винести припис про призупинення діяльності молодіжного фестивалю в Поповці "КаZантип" через численні порушення техніки безпеки.

Рятувальники незадоволені, що організатори запустили заборонений салют на відкритті фестивалю в суботу. Про це заявив начальник ГУ МНС в Криму Олександр Мазилін.

"Буде припинено експлуатацію. Сьогодні вже документи готують. І адмінпротоколи, що тягнуть за собою штраф. А якщо, не дай Бог, будуть наслідки, то буде і кримінальна відповідальність", - заявив він.

Мазілін висловив здивування у зв'язку з позицією організаторів молодіжного фестивалю, які відмовляються співпрацювати з МНС та іншими органами контролю.

"Зрозуміло, що їм простіше - немає лісів, тільки степ, - але є ймовірність пожеж на тимчасових спорудах. А хто гарантує безпеку на воді? Цим я теж стурбований, тому що на мене покладено функції контролю".

Нагадаємо, вже декілька років тому через порушення правил безпеки фестиваль обіцяли оштрафувати на 1 мільйон гривень.

"Раніше керівники "КаZантипу" якось намагалися прийти, йшли на контакт, виконували всі заходи. Якщо вони взяли за правило "собака гавкає - караван йде", то у них це не пройде. Ми не дамо цього зробити. Ми максимально змусимо виконати всі заходи безпеки", - зазначив Мазилін.

"КаZантип" на початку 1990-х років проводився в північно-східній частині Криму, на мисі Казантип. Спочатку це був спортивний захід, збиралися фанати віндсерфінгу, які також веселилися під сучасну музику. На початку 2000-х років "КаZантип" переїхав на захід Криму, в Поповку.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Влада вирішила заборонити фестиваль "Казантип"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути