понеділок, 20 грудня 2010 12:32

У Львові 100 людей та четверо нардепів захищали Тимошенко (ФОТО)
7

20 грудня під обласною прокуратурою у Львові члени партії "Батьківщина" та її прихильники розпочали акцію протесту. Люди вимагають забрати руки від їхньої лідерки Юлії Тимошенко.

У коментарі Gazeta.ua заступниця голови Львівської обласної партії "Батьківщина" Лідія Котиляк сказала, що подібні пікети сьогодні пройдуть по всіх регіонах України.

"В кожному місті, районному центрі люди протестуватимуть, великі акції мають відбутися також в Дрогобичі, Бродах та Радехові. Ми спочатку планували огранізувати масштабний протест у Львові, але через погану погоду та й у зв'язку з тим, що нині день міліції, вирішили страйкувати по районах. Люди вийдуть всюди, бо не можуть більше миритися з політичним терором", - відзначила Котиляк.

На пікет у Львові прийшло трохи більше сотні протестувальників. Людям роздали плакати із надписами: "Геть руки від Тимошенко", "Ні політичним репресіям". Закликають кричати "Ганьба!", "Прокурор слуга народу!" та "Українців не здолати, всіх не кинути за грати".

Підтримати акцію прийшли також народні депутати Андрій Шкіль, Степан Курпіль, Олександр Гудима та Михайло Косів. Обранців по черзі запрошують до гучномовця. Ті у промові розказують народу про бійку в Верховній Раді та про незаконність викликів Тимошенко вже вдруге до Генпрокуратури.

"Провладні депутати в нас в країні - це банда, яка випадково отримала депутатські значки. Вони на бійку випустили нерівні сили, проти нас там пішли професійні вбивці та кіллери. Те, що твориться зараз в нас в країні - точна копія політики в Росії. На демократії хочуть поставити хрест", - наголосив у своїй промові нардеп Степан Курпіль.

Акцію протесту під прокуратурою в Львові провели за годину часу.

ФОТО: Вікторія Цимбаліста, Gazeta.ua

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові 100 людей та четверо нардепів захищали Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути