вівторок, 16 листопада 2010 12:18

У Луцьку на футболі міліція побила депутата міськради від "Свободи"

У Луцьку на футболі міліція побила депутата міськради від "Свободи"

Під час футбольного матчу між луцькою "Волинню" та дніпропетровським "Дніпром" на стадіоні "Авангард" міліція побила депутата міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрія Калахана. Правоохоронці не зважали ні на депутатський мандат, ні на пояснення депутата.

"Мене забрали міліціонери, коли "Волинь" забила на 82-ій хвилині гол і зрівняла рахунок. Я знаходився у сімнадцятому секторі, а поруч – у вісімнадцятому - вболівальники запалили димові шашки. Почали всіх тріпати і арештовувати, не оминули й мене", - пояснив у коментарі Gazeta.ua Андрій Калахан.

"Коли показав посвідчення, то один із міліціонерів запитав з якої я партії. Кажу - зі "Свободи". А він у відповідь:"Ну я зараз покажу тобі свободу".

Депутата провели і посадили у військовий "УАЗ", де той просидів півгодини. Не хотіли ні випускати, ні складати протокол про причину затримки. Пояснювали, що Калахан п'яний, але коли Андрій запропонував здати кров для аналізів на наявність в організмі алкоголю - відмовили.

"Мене відпустили вже коли на місце події приїхав начальник райвідділу Роман Крохмаль. Тепер я чекаю від правоохоронців пояснень, яких поки що не чув. У своїй правоті я переконаний. Якщо мене підозрюють у неналежній поведінці на полі, нехай переглянуть відеозаписи, адже на моєму секторі працювала камера спостереження", - розповів депутат.

"Свободівець" одразу після інциденту звернувся за медичною допомогою.

Нагадаємо, що цей інцидент - не єдиний у колекції депутата. 23 жовтня, коли Калахан повертався пізно ввечері додому, на нього напало двоє невідомих і побили.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку на футболі міліція побила депутата міськради від "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути