Ексклюзиви
вівторок, 12 жовтня 2010 15:55

У Сімферополі напали на кандидата в мери

У Сімферополі напали на кандидата в мери

Кримські правоохоронці проводять перевірку за фактом заподіяння 11 жовтня тілесних ушкоджень кандидату в мери Сімферополя від партії Єдиний Центр Леоніду Григор'єву.

Про це повідомили в прес-службі Кримського управління МВС.

Григор'єв заявив правоохоронцям, що інцидент стався в другій половині дня понеділка, 11 жовтня, коли він попрямував до мерії Сімферополя для подачі скарги на одного з кандидатів на посаду міського голови.

"У коридорі на другому поверсі біля зали засідань до нього підійшов знайомий і запропонував вийти на вулицю обговорити деякі питання. Вийшовши на ганок міської ради, заломив йому руку. Через деякий час до них підбіг другий чоловік і заломив Григор'єву другу руку. Кандидат почав кричати і кликати на допомогу, чинити нападникам опір", - повідомили в міліції.

Потім Григор'єв отримав удари по обличчю і тілу. Він спробував зателефонувати до міліції, але нападники відібрали у нього мобільний телефон.

До групи підійшов ще один знайомий Григор'єва і зажадав від нього написати три заяви: про те, що він відкликає свої скарги, про те, що виходить з партії, і про те, що відкликає свою кандидатуру в мери.

"Також у нього відібрали п'ять скарг, написаних на одного з кандидатів на посаду міського голови, зареєстровані у міській комісії, Кодекс про адміністративний судоустрій, атлас Сімферополя, закон України Про вибори до місцевих рад, постанову ЦВК в друкованому варіанті", - йдеться в прес-релізі.

Нападники віддали Григор'єву мобільний телефон і зникли.

У кримському управлінні також уточнили, що Григор'єву в мери видано направлення для проходження судово-медичної експертизи.

"За висновком експертизи буде ухвалено рішення згідно із законодавством про порушення кримінальної справи, або про відмову в порушенні справи. Проводиться перевірка", - повідомила прес-служба міліції Криму.

Як повідомлялося, міська виборча комісія зареєструвала кандидатами в мери Сімферополя 12 осіб, з яких четверо, в тому числі Григор'єв, - тимчасово ніде не працюють.

Нещодавно на депутата Херсонської обласної ради вночі напав невідомий з ножем та електрошокером.

Нагадаємо, що 2 невідомих побили депутата Харківської міської ради Сергія Лученка (фракція Блоку Юлії Тимошенко) 22 вересня в районі перехрестя вул. Клочковській та вул.23 Серпня в Харкові.

23 лютого в центрі Рівного невідомі побили депутата обласної ради від УНП, директора інвестиційно-будівельної компанії ТзОВ "Інвестжитлобуд" В'ячеслава Пугайка. Йому трубою розбили голову, травмували грудну клітину та руку, пошкодили кузов авто.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі напали на кандидата в мери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути