Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2008 14:28

У Лас-Вегасі пройшла церемонія вручення "Порно-Оскара" (ФОТО)

Зірки і виробники американської порноіндустрії в цей уїкенд зібралися в Лас-Вегасі на щорічне вручення так званої "Порно-Оскара" - премій Adult Video News Awards.

Пол Фішбайн, видавець журналу Adult Video News, говорить, що його співробітники в рік проглядають 8 000 порнофільмів, з яких вибирають кращі. "Це дуже довгий, жахливий процес", - говорить Фішбайн, уточнюючи, що 10 чоловік займаються цим повний робочий день.

Захід пройшов в одному з розкішних готелів Лас-Вегаса в суботу увечері у присутності більше 5000 глядачів і напіводягнених учасників.

Нагороди були вручені в 120 номінаціях за краще виконання різних варіантів статевого акту в різних позах. Як і у випадку з іншими кінопреміями, були вручені традиційні нагороди за режисуру, епізодичні ролі, сценарій і акторську роботу. Інші номінації премії більш специфічні - як, наприклад, "Краща сцена анального сексу" і "Краща сцена орального сексу".

Цього року більше всього "Порно-Оскара" отримали творці кінофільму Layout і відеофільму Upload. Ці роботи були відмічені вісьма нагородами кожна. Тричі піднімалися на сцену і творці відеофільму Coming Home, компанії Wicked Pictures. Ця картина - про пристрасть і військові будні в іракській пустелі - була фаворитом конкурсу, але, схоже, жюрі втомилося від політики і віддало перевагу роботам, де сміливі фантазії ніяк не перепліталися із смутною реальністю.

Цього року премії AVN отримали тоні Байрон, Бред Армстронг, Пенні Флейм, Єва Ангеліна. Були також відмічені заслуги висхідної зірки світового порнокінематографа Брі Олсона, "кращих по професії" в оригінальних жанрах Кайлі Ірленд, Саші Грей, Санні Лейн, Хилларі Скотт, Брайана Лав, Стормі Даніелс, Моніка Маттос і багато інших, передає ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Лас-Вегасі пройшла церемонія вручення "Порно-Оскара" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути