четвер, 18 грудня 2008 09:49

У квартирі пенсіонера виявили 1,5 тисяч папуг

У квартирі пенсіонера виявили 1,5 тисяч папуг
Берлінський пенсіонер тримав у себе удома в двокімнатній квартирі близько півтора тисяч хвилястих папуг, повідомляє газета Spiegel 16 грудня.

За словами ветеринара Маргріт Платцер, птахи вільно літали по квартирі, в якій всюди були "послід, пір"я і залишки їжі". На процедуру впіймання папуг у команди ветеринарів пішло більше семи годин.

Всіх птахів розвезли по розплідниках для птахів не тільки в Берліні, але і в сусідніх містах, оскільки в столичних орнітологічних закладах для них не виявилися достатньо місць.

Берлінський пенсіонер поступово купував птахів, і їх популяція стрімко росла, поки сусіди не почали скаржитися на неприємний запах і шум, і не викликали поліцію. Тепер, якщо умови утримання птахів будуть визнані незадовільними, чоловікові загрожує звинувачення в порушенні закону про захист тварин. За словами ветеринарів, небезпечних захворювань у птахів виявлено не було, проте вони серйозно страждали від паразитів.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі пенсіонера виявили 1,5 тисяч папуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути