Ексклюзиви
субота, 17 листопада 2007 17:17

У квартирі і робочому кабінеті замміністра фінансів РФ проведений обшук

Співробітники правоохоронних органів провели обшук в квартирах заступника міністра фінансів РФ Сергія Сторчака і двох бізнесменів, підозрюваних в замаху на шахрайське розкрадання засобів федерального бюджет.

Обшук в квартирі і робочому кабінеті замміністра фінансів був проведений в день його узяття під варту - 15 листопада. В рамках розслідування обшуки також були проведені в міських квартирах, заміських будинках і на робочих місцях двох інших підозрюваних у справі - генерального директора фірми "Содексим" Віктора Захарова і президента одного з московських банків Вадима Волкова.

Раніше офіційний представник Слідчого комітету повідомив, що Сторчак, Захаров і Волков були узяті під варту в четвер, а наступного дня Басманний суд Москви видав санкцію на їх арешт. Чи пред"явлено на даний момент звинувачення кому-небудь із заарештованих, поки не уточнюється.

Представник СК повідомив, що затримані підозрюються в "замаху на розкрадання шляхом шахрайства грошових коштів з держбюджету організованою групою в особливо крупному розмірі". Ряд російських ЗМІ повідомили, що "йдеться про десятки мільйонів доларів". Проте Слідчий комітет заявив, що поки "не коментує інформацію про можливу суму збитку для держави". "В даний час йде слідство, в ході якого будуть дани вичерпні відповіді, у тому числі і на це питання", - повідомили в суботу вдень офіційні представник Слідчого комітету, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі і робочому кабінеті замміністра фінансів РФ проведений обшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути