понеділок, 18 червня 2007 10:18

У Кузбасі перевірили шахтарів, що йдуть у забій: 11 чоловік вживали наркотики

Федеральна Служба Росії по контролю за обігом наркотиків обстежила 2762 гірники на двох шахтах. Всього у ході проведених за останні місяці обстежень виявлено 25 осіб, які перебували у стані наркотичного сп"яніння.

Управління ФСКН по Кемеровській області за підсумками обстежень працівників двох шахт, що проводилися перед робочими змінами, виявило 11 шахтарів у стані наркотичного сп"яніння, повідомляє прес-служба управління. Виявлено 11 шахтарів в стані наркотичного сп"яніння, зокрема серед працівників ТОВ "Шахта імені Дзержинського" - 3 шахтарі у стані наркотичного сп"яніння, ВАТ "Шахта Заречная" - 8 шахтарів.

Перевірки проводилися у третій декаді травня і у червні поточного року спільно з ДУОЗ "Кемеровський обласний клінічний наркологічний диспансер", все обстежено 2762 працівників цих двох шахт на предмет виявлення осіб, які допускають вживання психоактивних наркотичних речовин.

В ході проведених за останні місяці обстежень на вугільних підприємствах, що входять до складу ООО "Прокопьевскуголь" (шахти "Тирганська", "Зімінка", "імені Ворошилова", "Красногорська", "Киселевська", "імені Дзержинського" і "САЛЕК") виявлено 25 осіб, що знаходилися у стані наркотичного сп"яніння, що складає 0,26% від загального числа обстежених шахтарів.

"Дані підсумки нижчі за рівень 2005 року. Результати обстежень свідчать про виправданість і ефективність комплексних заходів, що приймаються у Кузбасі, по протидії розповсюдженню наркоманії серед шахтарів" - відзначили в прес-службі, повідомляє Новое Время.

Зараз ви читаєте новину «У Кузбасі перевірили шахтарів, що йдуть у забій: 11 чоловік вживали наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути