понеділок, 06 серпня 2012 15:10

У Криму водії стоять у багатокілометровій пробці через ремонт доріг

Через ремонтні роботи на трасі Е-97 М-17 заблокована дорога до Криму. На відрізку між Цюрупинськом та смт. Раденськ утворилася багатокілометрова пробка.  Українські та іноземні громадяни, які їдуть до Криму і повертаються з відпочинку на автомобілях, у сорокоградусну спеку стоять без руху на трасі.

Автор: Фото: Херсонские вести
 

Ось уже кілька годин дорога перекрита. Враховуючи те, що на зазначеному відрізку шосе працюють асфальтоукладальники, люди в салонах автомобілів буквально задихаються від їдких випарів.

На цьому відрізку також відсутні магазини і дорожній сервіс, а узбіччя піщані, тому з'їхати з траси і перечекати затор в тіні неможливо.

Регулюють рух в цьому місці самі ремонтники. Засобів радіозв'язку у них немає. Тому організація почергового руху вкрай повільна.

Автор: Фото: Херсонские вести
 

Як відомо, траса М-17 - українська автомобільна дорога міжнародного значення, яка починається в Херсоні і проходить через Цюрупинськ, Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Совєтський, Феодосію, Керч, закінчуючись на пропускному пункті Крим-пором, що веде на місто Новоросійськ в Росії. Загальна протяжність дороги М-17 становить 423,6 кілометрів, а сама траса збігається з частиною європейського автомобільного коридору E-97 (Херсон - Новоросійськ - Поті).

Зараз ви читаєте новину «У Криму водії стоять у багатокілометровій пробці через ремонт доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути