Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2009 15:25

У Криму педофіл ґвалтував п"ятирічну дочку

У Криму педофіл ґвалтував п"ятирічну дочку

У Сімферополі затримали 37-річного педофіла, який за місцем проживання протягом декількох днів ґвалтував свою малолітню прийомну дочку. П"ятирічна дівчинка доставлена до лікарні у вкрай важкому стані.

Як повідомили у Відділі громадських зв"язків кримського главку МВС, прийомний батько заподіяв дитині тяжкі тілесні ушкодження, наніс глибоку психологічну травму. Насильник і збоченець арештований судом Центрального району міста Сімферополя.

У міліції констатують, що проблема педофілії в Україні за роки незалежності вкрай загострилася.

"Подібних фактів в Криму і Україні тисячі і вони мають стійку тенденцію до зростання, - підкреслили в міліції. - Знаючи про подібні дії з боку рідних і прийомних батьків, багато матерів не звертаються до органів внутрішніх справ, боячись розголосу або помсти з боку ґвалтівників, і розкриття подібних злочинів вимагає проведення оперативно-розшукових заходів".

Правоохоронці впевнені, що сьогодні назріла гостра необхідність жорсткого посилення відповідальності за педофілію. Сексуальні дії по відношенню до осіб, які не досягли повноліття, стали звичні і повсякденні в суспільстві. Як правило, вони супроводжуються погрозами вбивства, заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, зараженням потерпілих ВІЛ-інфекцією, венеричними хворобами, нерідко закінчуються летальним результатом. За виробництва та розповсюдження дитячої порнографії Україна займає в Європі одне з лідируючих місць.

"Настав час серйозно переглянути законодавство України і не соромлячись визнати, що в суспільстві мають місце насильницькі дії сексуального характеру, відповідальність за вчинення яких не врегульована законодавством, в тому числі мужолозтво, лесбіянство, процвітають розпусні дії відносно малолітніх і неповнолітніх, - упевнені правоохоронці. - До Кримінального кодексу України необхідно додати нові статті, а наявні викласти в оновленій редакції. Покарання за подібні злочини має бути безальтернативним - довічне ув"язнення".

Кримський глава МВС розробив з цього питання відповідний законопроект, який передано на розгляд Верховної ради.

За матеріалом Новый Регион

Зараз ви читаєте новину «У Криму педофіл ґвалтував п"ятирічну дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути