середа, 06 серпня 2008 12:55

У Криму на атракціоні загинула 3-річна дівчинка

У Криму в селі Курортне на території набережної пансіонату "Кримське Примор"я" на атракціонах трапився нещасний випадок в результаті якого загинула 3-річна дівчинка, повідомляє прес-служба ГУ МінНС України в Криму з посиланням на інформацію Феодосійського міськуправління рятувальників.

Близько половини десятої вечора 21-річна мешканка міста Рівне, прогулювалася зі своєю трирічною дочкою по набережній - сім"я тільки перший день відпочивала в Криму. Неподалік знаходилися 6 дитячих атракціонів, які буквально днями розвернулися на території пансіонату.

Поки мама відволіклася розмовою із знайомими, її маленька донька, якимсь чином подолала невисоку огорожу і пробралася на майданчик атракціонів. Коли мати озирнулася, щоб подивитися, де її дитина, то побачила шокуючу картину: її донечка висіла на одній зі штанг, яка підтримує дитячу кабінку.

Коли дитину зняли з металевої конструкції, у дівчинки ледве прослуховувалося дихання, а з рота йшла піна. Свідки події намагалися врятувати дитину, надаючи першу допомогу, але все було марно.

Люди з малям на руках кинулися в травмпункт, де місцеві лікарі, а також медики "швидкої", які прибули на виклик намагалися реанімувати дівчинку, але, не дивлячись на все, дитина померла. Справжню причину смерті зараз встановлює судово-медична експертиза.

За попередніми даними, причиною смерті дівчинки могло стати ураження електрострумом - як стало відомо, атракціони, не дивлячись на те, що не працювали, не були знеструмлені.

Повідомлення про подію надійшло в міськуправління Феодосії МінНС о 22.50, співробітники МінНС і МВС, оглянули і перевірили конструкції, де знайшли дівчинку, але ні на металевій конструкції, ні на кабінці струм "не пробивав". "Робота даного атракціону не була узгоджена ні з МНС, ні з іншими службами міста", - повідомили МінНС Феодосії.

"З документів у господаря атракціону був постійний дозвіл Держпромохоронпраці Полтавської області. Зараз на місці проводиться розслідування. Обставини події і загибелі дівчинки уточнюються", - наголошується в повідомленні, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Криму на атракціоні загинула 3-річна дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути