вівторок, 01 березня 2011 11:54

У Кот-д'Івуарі викрадено двоє українців

У Кот-д'Івуарі викрадено двоє українців

Сьогодні, 1 березня, двоє громадян України, які є співробітникам ООН, викрадено в Кот-д'Івуарі бойовиками угрупування "Молоді патріоти", що підтримує президента Лорана Гбагбо.

Згідно повідомленням, що надходять сьогодні, викрадання сталося 28 лютого в місті Порт-Буе, розташованому недалеко від Абіджана.

За деякими даними, співробітники ООН перевезені на військову базу республіканської гвардії.

Напади на представників миротворчої місії ООН в Кот-д'Івуарі почастішали після того, як організація визнала результати президентських виборів, що пройшли в листопаді минулого року, на яких переміг представник опозиції, який так і не зумів поки зайняти пост глави держави.

Як повідомлялося, 4 лютого 2011 Верховна Рада ухвалила закон про схвалення рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО), який набув чинності указом президента України Віктора Януковича, про направлення українського миротворчого контингенту в Кот-д'Івуар.

7 лютого президент України Янукович підписав закон про направлення миротворчого контингенту для участі України в наданні підтримки операції ООН у Кот-д'Івуар.

Зараз ви читаєте новину «У Кот-д'Івуарі викрадено двоє українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути