субота, 01 жовтня 2011 13:51

У київську "ніч шалених знижок" магазини знизили ціну лише на 10-20%
13

Фото: ФОТО: Жанна МОСІЙЧУК

У ніч із п'ятниці на суботу в п'яти містах України пройшла "шопінгнайт". Знижки на нові колекції сягали до 70%.

У столиці "ніч знижок" провели в торговому центрі "Караван". О десятій вечора в магазині - купа молоді. Багато прийшли із малими дітьми. Бренди середньої вартості пропонують знижку лише на 10-20%. У деякі такі магазини вишикувалась велика черга. Більші знижки в дорогих магазинах, але там майже немає покупців.

"Мила, от ти подивись, це треба спочатку вистояти чергу, щоб попасти в цей магазин, потім треба стояти в черзі, щоб щось приміряти. А найцікавіше, ти ще в черзі стоятимеш, щоб щось купити. Це нерозумно. Ці 20 відсотків цього не варті. Пішли звідси", - просить молодик свою дівчину в черзі до магазину "Mango". Та не слухає і стоїть далі.

Перед популярним магазином "Zara" черг немає. На склі висить оголошення, що знижки в них лише 10%.

"Оце пожлобились. Я тільки на Zаra і розраховувала. Блін, що таке десять відсотків? І чергі нескінченні. Краще прийти іншим разом і без напрягу щось поміряти і купити", - каже брюнетка своїй подружці, приміряючи червоні туфлі на платформі. Та погоджується і через кілька хвилин дівчата прямують до виходу.

О третій ночі в "Каравані" народу меншає. Із великими кульками ходять небагато. В основному в кожного другого лише одна покупка. Із заваленими возиком для продуктів фірменними кульками стоїть киянин Юрій.

"Це ще не все. Купив дружині сережки з ізумрудом за тисячу доларів. Коштували дві. І шубу за десять тисяч гривень із каракуля. Коштувала 24. Оце знижки. Орієнтувався на дорогі речі відразу. А решта шмоток можна в Європі набагато дешевше купити. Поїдьте на Шрі-Ланку. Там білизну за копійки продають. А в нас подивіться скільки один набір коштує. Майже тисячу гривень", - підкреслив чоловік.

Ніч шалених знижок закінчується о 6-ій ранку в суботу.

Зараз ви читаєте новину «У київську "ніч шалених знижок" магазини знизили ціну лише на 10-20%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути