понеділок, 21 червня 2010 15:35

У Києві згорів новозбудований готель (ФОТО)

19 червня, о п'ятій ранку, в Києві, на вулиці Палладіна, горів новозбудований готель. Будівельники, які на момент пожежі спали у вагончиках, прокинулися від сильного жару і забили на сполох.

Рятувальникам довелося непросто, пожежної криниці на території комплексу не було і воду довелося тягнути з сусідньої вулиці.

Є кілька версій цієї пожежі. Не виключено, що пожежа сталася через підпал, адже на територію комплексу можна було вільно зайти.

Як повідомила прес-служба МНС, протягом минулих вихідних в Києві сталося 30 пожеж, під час однієї з них одна людина загинула, одного чоловіка врятували.

Так, на Подолі горів одноповерховий дачний будинок. Власник, який на той момент знаходився всередині, згорів живцем. За словами сусідів, 54-річний загиблий дуже полюбляв відпочивати в товаристві оковитої, до того ж присмаченої цигаркою. На вигорілому дивані поряд з тілом (в положенні "сидячи") пожежники побачили пляшку від горілки й купу недопалків.

У неділю ввечері в Подільському районі столиці в одній з квартир 16-поверхового будинку 21-річний чоловік міцно випив, замкнувся зсередини і ліг відпочивати. Його брат, намагаючись потрапити додому, так довго давив на дверний дзвоник, що від цього сталося коротке замкнення електропроводів, і пішло задимлення у квартиру. Отримавши виклик, рятувальники приїхали досить швидко. Потрапивши всередину, молодика розбудили і вивели на свіже повітря. Доза чадного газу, яку отримав хлопець, загрози для життя, на щастя, не становила, тому медична допомога надавалася на місці.

Як повідомлялося, 20 червня ввечері у Переяслав-Хмельницькому Київської області на території музею архітектури та побуту Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" у будівлі гончара та церковній сторожці виникали пожежі.

Причина пожеж - підпал. За фактом подій правоохоронні органи проводять розслідування.

Magnolia-tv.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві згорів новозбудований готель (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути