пʼятниця, 18 червня 2010 13:50

Кияни все частіше страждають через приготування їжі

Кияни все частіше страждають через приготування їжі

Протягом минулої доби в Києві сталося 14 пожеж, під час яких жодна людина не постраждала. Також 2 рази надавалася допомога населенню.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Все частіше столичні рятувальники стали виїжджати на випадки з підгорянням їжі. Тільки за вчорашній день таких викликів зафіксовано 6 – в Печерському, Подільському та Дніпровському районах.

Так, в одній з квартир на вулиці Петропавлівська, 13/8 26-річна жінка залишила на плиті борщ, вийшла до кімнати, де знаходився її 7-річний племінник, і заснула перед телевізором.

Незабаром виникло сильне задимлення і різкий запах диму, що відчули сусіди і негайно викликали пожежних. Рятувальники, в свою чергу, зреагували оперативно. За лічені хвилини приїхали за вказаною адресою, встановили пожежну драбину і евакуювали обох людей з другого поверху.

Жінка і дитина трохи надихались димом, але від госпіталізації відмовились.

А вже ввечері допомога знадобилася мешканцю 9-поверхового житлового будинку на проспекті Правди, 94, який хильнув зайвого і заснув в кімнаті, перед цим залишивши їжу на газовій плиті. Рятувальники по драбині потрапили у квартиру на п"ятому поверсі і допомогли 48-річному чоловікові залишити приміщення.

Подібні випадки сталися також на Русанівському бульварі, 4, на проспекті Радянської України, 7, на вулицях Воскресенській, 7-а, і Мечнікова, 11.

Головне управління МНС України в місті Києві звертається до громадян з проханням не нехтувати правилами пожежної безпеки у побуті і бути пильними у поводженні з вогнем.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кияни все частіше страждають через приготування їжі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути