вівторок, 15 червня 2010 16:58

На Донеччині згорів пасажирський автобус (ФОТО)

На трасі "Мангуш-Урзуф" загорівся автобус з працівниками з Донецька. У момент спалаху в автобусі перебували водій і п'ять пасажирів. Ніхто з них не постраждав.

14 червня о 18.51 в службу порятунку Першотравневого району Донецької області надійшло повідомлення про виникнення пожежі на трасі "Мангуш-Урзуф".

Як повідомив інспектор МНС Першотравневого району Віталій Айдін, у двох кілометрах від Мангуша загорівся автобус "I-VAN", що перевозив робочих з Донецька в село Мелекіно.

За його словами, пожежники оперативно прибули на місце події і вже протягом 20 хвилин полум'я було локалізовано. Вогонь встиг пошкодити внутрішню обшивку салону, м'які конструкції і сидіння. Від високої температури "луснули" всі стекла.

За попередніми даними, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки, що веде від акумуляторної батареї до стартеру в моторному відсіку.

"Водій спрацював професійно. Помітивши задимлення, він відразу зупинив автобус, відкрив двері і випустив всіх пасажирів", - зазначив Айдін.

На думку експертів, автобус відновленню не підлягає.

proUA

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині згорів пасажирський автобус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути