вівторок, 18 серпня 2009 16:57

У Києві закрили 66 бюветів

У Києві закрили 66 бюветів

АК "Київводоканал" припинила обслуговування 66 бюветів у Солом"янському, Подільському та частково Оболонському й Шевченківському районах Києва.

Як повідомила прес-служба "Київводоканалу", компанія була змушена піти на такий крок через накопичення величезних боргів за обслуговування бюветів.

Крім того, 22 бювети знято з експлуатації через аварійний стан обладнання, адже в таких випадках "Київводоканал" не може гарантувати належні санітарні норми води зі свердловин та загальну техногенну безпеку.

На даний момент заборгованість районних комунальних підприємств за обслуговування бюветів вже сягнула 1, 7 мільйона гривень.

"Ситуація з бюветами вкотре підтверджує позицію райадміністрацій, спрямовану на ухилення від сплати за послуги "Київводоканалу" та заморожування боргів районних КП. Наслідки таких дій несуть пряму загрозу життєдіяльності міста", - заявив заступник генерального директора з економіки та фінансів компанії Віталій Найдюк.

Як відомо, раніше головний санітарний лікар Києва заявляв, що "Київводоканал" розглядає можливість закриття всіх бюветних комплексів у Києві у зв"язку з відсутністю коштів на їхню експлуатацію.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Києві закрили 66 бюветів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути