середа, 22 листопада 2006 14:51

У Києві викрили інтернет-порностудію, яка працювала в реальному часі

У Києві викрили інтернет-порностудію, яка працювала в реальному часі

Вперше в Києві правоохоронці викрили діяльність інтернет-порностудії, яка здійснювала зйомки і трансляцію в реальному часі. Про це сьогодні повідомили у ЦГЗ ГУМВС України в Києві.

Міліціонери затримали в столиці трьох жінок-організаторів підпільного відео-порносайту, з них дві - киянки, ще одна проживає в Київській області.

Свій підпільний бізнес в Інтернеті вони почали в 2004 році, за підтримки поки не встановленого громадянина США, який, перебуваючи в Америці, забезпечував функціонування сайту.

У свою чергу українки орендували приміщення під студію, встановили там необхідну відео- і комп"ютерну техніку та вербували дівчат.

З цією метою давалися рекламні оголошення в газети і журнали - талановитим амбітним дівчатам пропонувалася високооплачувана робота у сфері мультимедіа. При цьому перевага віддавалася студенткам вищих навчальних закладів з привабливою зовнішністю, володінням іноземними мовами і навиками роботи з комп"ютером.

За інформацією правоохоронців, дівчата працювали у три зміни. Штат порностудії складався в середньому з 30 людей, і постійно оновлювався.

В середньому одна хвилина персонального он-лайн відео коштувала іноземним клієнтам $6. При цьому дівчина, яка виконувала замовлення, отримували з цієї суми всього 7 грн. За відмову виконати якесь бажання клієнта штрафували.

Під час обшуку студійного приміщення співробітники міліції вилучили 12 комп"ютерів, 6 веб-камер, 20 фалоімітаторів, невелику кількість амфетаміну, а також бухгалтерську документацію.

За матеріалами, зібраними слідчим відділом Оболонського райуправління міліції, порушили кримінальну справу, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Києві викрили інтернет-порностудію, яка працювала в реальному часі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути